Hoppa till sidans innehåll

Svenska Bouleförbundet


Under helgen som kommer håller SBF förbundsmöte. Antalet motioner är rekordlågt och valberedningen har inte kunnat presentera något fullständigt förslag till ny förbundsstyrelse. Nuvarande styrelse föreslår att ett nytt system ska ersätta SBF Online.
 
Junior-EM delas upp i EM för flickor och EM för pojkar, 16 lag går till Europacupens finalspel, en anmälningsavgift för varje EM införs, liksom en straffavgift för de förbund som väljer ett annat boende än arrangörens. CEP har haft kongress.
 
Lasse Franck har valt att säga upp sin anställning på Svenska Bouleförbundet.
 
På söndag, den 15 april, håller det europeiska förbundet, CEP, kongress och Kerstin Hjelm åker dit för att representera det svenska.
 
I helgen åker två veteranlag till Holland för att representera Sverige i Nations Veteran Cup som för första gången arrangeras i en vårupplaga och utanför Danmark.
 

Landslagskvalets lottning

(2018-04-12 11:09)
Nu finns lottningen för veteranernas landslagskval på våra resultatsidor. I grundomgången, den 5 maj, blir det spel på två orter och endast under lördagen.
 

Föreningsrapport 2017

(2018-04-11 11:54)
103 av 234 föreningar har lämnat in sin föreningsrapport för 2017.
 
"Vi hade i alla fall tur med vädret"! Jo, så var det. Meteorologerna hade rätt! I Malmö skulle det snöa hela dagen före Äggcupen, men de hade också rätt i att långfredagen skulle bjuda på soligt och vindstilla väder – perfekt för boulespel.
 
Valberedningen har ännu inte kunnat lämna något fullständigt förslag till förbundsmötet och uppmaningen till alla föreningar och distrikt – att höra av sig med nomineringar av lämpliga kandidater till förbundsstyrelsen – gäller därmed fortfarande.
 
Coccinelle PC Malmö vann igen. Den redan sedan tidigare rekordhållande klubben har nu sex segrar i Svenska Cupen Öppen – varav hela fem under de senaste sex åren. Men den senaste segern satt hårt åt.
 
Den som vill köpa de skyttemallar som sedan något år tillbaka används vid alla EM-tävlingar – och som SBF kommer att använda vid SM i precisionsskytte – kan numera göra det via det europeiska förbundet CEP.
 
Det var ett tag sedan finalfältet i Svenska Cupen Öppen kändes lika öppet som i år och det är bäddat för en mycket spännande helg i Uppsala. Som dessutom bjuder på intressanta comebacker.
 
I skrivande stund har 29 lag anmält sig till årets upplaga av landslagskvalet (V55). Anmälan är öppen till och med den 26 mars – så den som ännu inte har hunnit anmäla något lag har fortfarande möjligheten.
 

HugoLevinPriset 2018

(2018-03-15 08:00)
Ansök om årets HugoLevinPris! Sista anmälningsdag är 31 maj. Priset delas ut till unga framstående idrottsledare och idrottsorganisatörer för utmärkt engagemang och stort ledarskap till svensk idrotts bästa.
 

Serietabellerna på plats

(2018-03-13 15:24)
Nu finns tabellerna för 2018 års förbundsseriespel på SBF Online.
 

Ungdomsboule

BOULE – breddidrott med möjligheter. Läs mer...

 

 Träna Boule med EBP

Postadress:
Eskilstuna Boule PS - Boule
Eric Ericsson, Emmabodavägen 1
63239 Eskilstuna

Besöksadress:
Skogsvallens IP HÄLLBYBRUNN, Eskilstunavägen
63239 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 070-2375673
E-post: eric@bouleclinic.nu

Se all info

 

Hemmavinsten